tisdag 5 februari 2013

En semla!


Semla.
Eller flera semlor.
Jag tycker att semlor är godast när dom är "hemmagjorda"
Allra godast är dom när de är så där små så man har ätit upp på bara två tuggor :)
Dom ska inte vara så där perfekta utan, se lite "hemmagjorda" ut.
Brödet får inte gräddas för länge.
Mandelmassan ska blandas med både grädde och bröd.
Grädden ska inte spritsas utan bara, klickas på. 
Då, då är en semla perfekt enligt Fabriksfruns smak! :)






Kram Fabriksfrun!



1 kommentar:

  1. Åh vad gott med semla! Hemmagjort ska det va!
    Elsa börjar på den nya fsk:n första mars så då ska vi bo i huset de dagar hon är där men vi har kvar lägenheten till sista april så den riktiga flytten blir väl i april. När övervåningen är helt klar! På lördag har vi barnvakt och ska förhoppningsvis hinna tapetsera klart vardagsrummet:)

    SvaraRadera